Skip to main content

Voor wie?

Bouwjevloer is bedacht voor de aanpakkers; een manier om zelf je vloer te maken terwijl je, waar je dat nodig hebt, begeleid wordt. Je vindt het leuk en uitdagend om zelf bouwwerkzaamheden te verrichten, of hebt de kennis en ervaring in huis om zelf het bouwen van je vloer te regelen. Je hoeft je over materialen en gereedschappen geen zorgen te maken want die leveren wij. Met een stappenplan doe jij bijna alle werkzaamheden zelfstandig. Je bespaart dus flink op de arbeidskosten.
Ben je zelf je huis aan het bouwen? Wil je zelf jouw oude vloer vervangen door een duurzaam en energiezuinig exemplaar met vloerverwarming? Wil je het alleen doen, of heb je een handig clubje vrienden om je heen? Of ben je een zzp’er die wordt ingehuurd? Of je veel of weinig ervaring hebt met bouwprojecten: als je een beetje handig bent, kun jij met de hulp van Bouwjevloer zelf zorgen voor een complete nieuwe vloer. Van sloop tot afwerking!

zelf betonvloer storten
betonvloer storten vloer renoveren

Goedkope betonvloer

Met Bouwjevloer kun je zelf een goedkope betonvloer bouwen. Omdat je zoveel zelf doet, bespaar je flink op de kosten. Dat zit hem vooral in de arbeidsuren die je niet hoeft te betalen aan verschillende vakmensen. Het bouwen van een vloer kent immers verschillende fases, maar vele daarvan kun jij best zelf doen. Jij kiest welke werkzaamheden je zelf doet, en welke je toch liever aan ons uitbesteedt. Op deze manier kun je duizenden euro’s goedkoper uit zijn voor een perfect aangelegde betonvloer, al dan niet met vloerverwarming. Natuurlijk kun je met ons unieke concept ook een deel van je werkzaamheden laten uitvoeren door mensen die je zelf kent. Zo kan je besparen op de kosten en een goedkope vloer krijgen.

Doe het eigenhandig met Bouwjevloer

Zelf je betonvloer storten kun je, als je een heel klein beetje handig bent, bijna volledig zelf met Bouwjevloer. Het geeft natuurlijk veel meer voldoening wanneer jij zelf jouw vloer hebt gemaakt. Met je eigen handen en misschien wat hulp van vrienden of familie sloop jij je oude vloer eruit en tref je voorbereidingen. Je maakt de bekisting, je brengt isolatiemateriaal aan, legt eventueel vloerverwarming aan, maakt een dekvloer en zorgt zelf voor de afwerking. Het beton, dat storten wij voor je. Verder is het aan jou! Ben je klaar? Dan komen wij het overgebleven materiaal en gereedschap, ínclusief het puin, weer bij je ophalen.

Een energiezuinig huis: vloerisolatie en vloerverwarming

Door vloerverwarming  aan te leggen en/of vloerisolatie aan te brengen kun je tot wel 30% besparen op je energierekening. Zo’n investering zorgt dus niet alleen voor een comfortabelere woning; je verdient de vloer ook in korte tijd terug via een besparing op de energiekosten. Je kunt met Bouwjevloer je hele oude vloer zelf vervangen door een nieuwe, comfortabele en energiezuinige vloer. Als je wil, kunnen wij je ook werk uit handen nemen, maar we zijn gespecialiseerd in het overdragen van de werkzaamheden. Zo houden we de kosten voor jouw vloer zo laag mogelijk.  Jij doet het werk, alleen of met anderen. Wij geven je advies, instructies en begeleiding. En natuurlijk leveren wij je verder alles wat je nodig hebt.

Renoveer je vloer zelf

Heb je een oudere vloer, en mis je het wooncomfort doordat de vloer koud aanvloet of versleten is? Een goede investering zou dan zijn om de vloer te renoveren. Bij een renovatie met Bouwjevloer.nl ga jij zelf aan de slag voor een complete, nieuwe, comfortabele vloer, gemaakt met energiezuinige materialen. Breng isolatie aan en bouw naar wens meteen ook vloerverwarming in. Wij komen graag bij je kijken wat er mogelijk is en maken een stappenplan op maat waarmee jij zelf aan de slag kan!

Ben je zzp’er of klusjesman?

Heb je twee rechterhanden en wil je je klant van dienst zijn met met maken van een vloer? En heb je nog nooit een vloer gerenoveerd, vloerverwarming aangelegd of zelfs een compleet nieuwe betonvloer gemaakt? Is het vervoer van materialen lastig? Met Bouwjevloer kun je eenvoudig aan het werk, want wij leveren alles aan wat je nodig hebt: van sloophamer tot container en van kruislijnlaser tot hout voor de bekisting. Het beton zelf storten wij; verder doe je alles zelf. Met Bouwjevloer wordt het klussen makkelijker!

7 goede redenen voor betonvloer van Bouwjevloer

  • Een nieuwe betonvloer is eenvoudig te isoleren en is dus ideaal voor een energiezuinige woning;
  • Beton is een uitstekende warmtegeleider en daarom zeer geschikt voor vloerverwarming;
  • Om een bestaande woning energiezuiniger te maken, kun je met een beetje hulp van ons een perfecte vloerrenovatie uitvoeren;
  • Een nieuw aangelegde betonvloer gaat generaties lang mee;
  • Elke afwerkvloer is mogelijk;
  • Met Bouwjevloer kun je enorm besparen op de kosten. Een betonvloer kan goedkoper zijn dan je denkt!
  • Een betonvloer aanleggen is niet heel eenvoudig, maar als je een beetje handig bent, kun jij het onder de deskundige begeleiding van onze vakmensen grotendeels zelf doen!

Nieuwe vloer: zo geregeld!

Heb je toch geen zin of tijd om zoveel zelf te doen? Moederbedrijf VBH Totaalvloeren kan jou ook compleet ontzorgen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het maken van een nieuwe vloer. Vloerverwarming, isolatie, verschillende afwerkingen: we kunnen het u allemaal uit handen nemen. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!