Skip to main content
  • Alles voor je nieuwe vloer
  • Altijd een scherpe prijs
  • Persoonlijk advies
  • Van slopen tot afwerken

Wie zijn wij

Bouwjevloer.nl is een initiatief van VBH Totaalvloeren en VBH Works

VBH Totaalvloeren werkt met een uniek concept: bij ons kunt u terecht voor al uw vloeren van A tot Z. Het gehele proces van het slopen van uw oude vloer tot het leggen en afwerken van uw nieuwe vloer wordt door ons gerealiseerd. Geen partijen meer die door elkaar werken, maar één specialist die alles van A tot Z regelt.

VBH Totaalvloeren heeft al meer dan twintig jaar ervaring met sloopwerken. Wij zijn inmiddels al jaren gespecialiseerd in het slopen, leggen en isoleren van vloeren onder de naam VBH Totaalvloeren. VBH Totaalvloeren verzorgt het gehele proces van het slopen van uw oude vloer tot het afwerken van uw nieuwe vloer. Ook voor het aanleggen van vloerverwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast is het aanleggen en afwerken van betonvloeren één van onze specialiteiten. Onze vakmensen verrichten alle werkzaamheden snel en vakkundig. Van particulier tot bedrijfsmatig, onze specialisten zijn op elke situatie voorbereid.

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.