Skip to main content

Zelf vloer opbouwen

Wil je de nieuwe vloer van je woning compleet zelf maken? Door het zelf te doen, kun je natuurlijk heel veel kosten besparen op arbeidsuren. Natuurlijk kun je naar de bouwmarkt gaan, spullen halen en met wat YouTube-filmpjes helemaal zelf aan de slag gaan. Maar er komt nogal veel kijken bij het bouwen van een compleet nieuwe vloer. Begin er daarom aan met de hulp van Bouwjevloer.nl. Jij doet (bijna) al het werk zelf, en wij leveren je de materialen en gereedschappen die je nodig heeft. Je krijgt een duidelijk stappenplan mét instructievideo’s, en daarnaast wordt je gedurende het hele project op afstand door ons begeleid. Zit je even vast? Dan bel je ons gewoon even op. Wij helpen je telefonisch verder en als het nodig is, sturen we direct iemand naar je toe om te zorgen dat jij weer verder kunt.

Zelf een vloer opbouwen met Bouwjevloer.nl

Bouwjevloer.nl is een concept van het specialistische vloerenbedrijf VBH Totaalvloeren. Wij houden ons al meer dan twintig jaar bezig met alles wat met vloeren te maken heeft, van sloop tot afwerking. Daarom weten wij precies wat er nodig is voor het bouwen van een goede vloer. Door met Bouwjevloer.nl zelf de vloer te bouwen, bespaar je op de kosten door het werk zelf uit te voeren. Wel kun je daarbij gebruik maken van alle specialistische gereedschappen die je nodig hebt, en ook leveren we de materialen aan. We komen na afloop ook alles weer netjes bij je ophalen, inclusief het puin. Heb je vragen? Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je dan met raad én daad, want als het moet, sturen we gewoon hulp jouw kant op.

Zelf een vloer opbouwen: hoe moet dat?

Een complete geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming en een afwerkvloer kun jij zelf, samen met ons, maken. Van slopen en afgraven tot isoleren en afwerken. Zo’n vloer bestaat uit een aantal lagen, waaronder:

  • De betonnen draagvloer;
  • Isolatiemateriaal;
  • De buizen voor de vloerverwarming;
  • De dekvloer;
  • De afwerkvloer.

Beton storten komen wij altijd voor je doen. Dat gebeurt met onze betonwagen. De voorbereiding, zoals het maken van de bekisting, en de afwerking mag jij doen. Het is niet moeilijk, alleen een beetje spannend! Maar het komt goed, want hulp is nooit ver weg.

Contact

Wil je meer weten over het zelf opbouwen van een vloer met Bouwjevloer.nl? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met je in gesprek om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen!

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.