Skip to main content

Gietvloer Den Bosch

Wil je graag een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in Den Bosch? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Een gietvloer is een strak en naadloos vloersysteem waarbij uitstraling en comfort voorop staan. Een gietvloer zorgt voor een naadloze verbinding van alle ruimtes. Een gietvloer wordt niet gelegd maar gegoten en wordt zorgvuldig opgebouwd uit meerdere lagen. De gietvloer wordt steeds populairder en je ziet ze steeds vaker terugkomen in nieuwe en moderne huizen. Bij Bouwjevloer kun je veel geld besparen. Jij zorgt namelijk voor de voorbereiding en afwerking, wij zorgen ervoor dat de spullen op de juiste momenten geleverd worden en ondersteunen jou op de cruciale momenten. Je krijgt een handig stappenplan van ons, inclusief instructievideo’s, en als iets even niet lukt, kun je ons altijd bereiken en zullen we versterking sturen als dat nodig is.

De lagen in een gietvloer

Een gietvloer bestaat altijd uit verschillende lagen en elke laag moet perfect egaal zijn voordat de volgende erop komt. Oneffenheden in de onderste laag kunnen zichtbaar blijven in de bovenste laag dus het is best een secuur werk. Maak je geen zorgen, op de cruciale momenten komen de vakmensen van Bouwjevloer bij je langs in Den Bosch om je te helpen. De lagen waaruit de gietvloer bestaat zijn:

  • De primer. Deze laag zorgt ervoor dat de gietvloer zich goed hecht aan de ondervloer;
  • De schraplaag, die eventuele oneffenheden opvult en wat taai en elastisch aanvoelt. Deze moet zo’n 20 uur drogen, waarna de volgende laag erop kan;
  • De gietvloer zelf: deze kan in verschillende kleuren en stijlen uitgevoerd worden
  • De topcoat: deze beschermt de gietvloer tegen krassen, deuken en andere invloeden, zodat de vloer jaren en jaren mooi blijft.

De voordelen van een gietvloer in Den Bosch

  • Geen naden of voegen
  • Past bij iedere stijl en interieur
  • Sterk slag, stoot en slijtvast
  • Kleurvast en duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren zijn de ideale oplossing voor uw woning en/of uw bedrijf. Ideaal voor gezinnen omdat het vrijwel onmogelijk is om deze gietvloeren te beschadigen. Ook voor werkplaatsen zijn deze vloeren uiterst geschikt.

Vloerverwarming in een gietvloer

Wist u dat een gietvloer de ideale vloer is om vloerverwarming in aan te leggen? Het materiaal van de verschillende lagen in een gietvloer geleidt de warmte namelijk optimaal. Daardoor gaat er nagenoeg geen energie verloren en de warmte wordt perfect over de vloer verdeeld. Met blote voeten over een gietvloer met vloerverwarming lopen voelt dan ook heerlijk comfortabel aan!

Het aanleggen van die vloerverwarming kunt u ook helemaal zelf doen, met een beetje hulp van Bouwjevloer. Onze gedetailleerde stappenplannen begeleiden u door het hele proces heen en mocht u het even niet meer weten, dan kunt u ons altijd bellen. Als het nodig is, komt er ook gewoon iemand naar u in Den Bosch toe om u weer vooruit te helpen met uw gietvloer met vloerverwarming.

Prijzen gietvloeren in Den Bosch

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de prijs van een gietvloer van onze hand. Een gegoten vloer is echter maatwerk, dus we hebben geen standaard prijs. De prijs van een gietvloer is afhankelijk van het vloeroppervlak, het gekozen materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Om hierin de juiste keuze te maken, is goed advies onontbeerlijk. Moet u nu kiezen voor een eenvoudige coatingvloer of een hoogwaardige polyurethaan gietvloer? Of iets er tussenin? En wat zijn de bijbehorende prijskaartjes?

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een online systeem ontwikkeld, zodat je gemakkelijk de prijs kunt berekenen van je nieuwe vloer. Vul hier je gegevens in en zie direct wat jouw nieuwe vloer gaat kosten. Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze specialisten staan je graag te woord.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.