Skip to main content

Zelf gietvloer leggen

Ben je een beetje handig en wil je graag zelf je gietvloer gaan leggen? Bij Bouwjevloer.nl leg je bijna helemaal zelf je nieuwe vloer. Wij zorgen voor de juiste materialen en producten en u krijgt een handig stappenplan waarin alles duidelijk staat uitgelegd. Lukt het even niet? Dan kun je ons altijd bereiken en komen we langs als dat nodig is. Op deze manier kan je veel geld besparen en dat is altijd fijn tijdens een verbouwing van je huis of nieuwe woning.

Voordelen van een gietvloer

Gietvloeren worden steeds populairder en je ziet ze steeds vaker terugkomen in verschillende woningen. Dit komt doordat een gietvloer van goede kwaliteit heel lang mee gaat en dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben. Door de naadloze afwerking kan er geen vuil of vloeistof in de vloer trekken en is het schoonmaken een eitje. Daarnaast worden gietvloeren nu erg veel aangelegd op dit moment omdat het industriële uiterlijk dat ze afgeven nu een trend is. Je kunt de vloeren in ontzettend veel soorten, kleuren, uitvoeringen en designs krijgen, zodat er altijd wel iets is dat bij jouw smaak past.

Waarom iedereen zelf een gietvloer kan leggen

Een gietvloer zelf leggen is met de producten en materialen van Bouwjevloer.nl.nl een klus die door vrijwel iedereen geklaard kan worden. We bieden je niet alleen de beste materialen om een gietvloer zelf te leggen, maar ook uitgebreide handleidingen en instructies. Met alle informatie binnen handbereik wordt het eenvoudig om een gietvloer zelf te leggen en mocht je er niet helemaal uitkomen, dan kun je bij twijfel altijd contact opnemen.

Prijs berekenen voor je nieuwe gietvloer?

Om de prijs van je nieuwe gietvloer te berekenen hebben we een handige prijsformule samengesteld. Wanneer je deze vragen hebt ingevuld weet je direct waar je aan toe bent. Heeft u vragen over onze werkwijze, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woorden en kunnen je het best voorzien van de juiste informatie.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.