Skip to main content

Gietvloer Tilburg

Wilt u graag een gietvloer voor uw woning of bedrijfspand in Tilburg? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Een gietvloer is een strak en naadloos vloersysteem waarbij uitstraling en comfort voorop staan. Een gietvloer zorgt voor een naadloze verbinding van alle ruimtes. Een gietvloer wordt niet gelegd maar gegoten en wordt zorgvuldig opgebouwd uit meerdere lagen. De gietvloer wordt steeds populairder en je ziet ze steeds vaker terugkomen in nieuwe en moderne huizen. Bij Bouwjevloer kunt u veel geld besparen. U zorgt namelijk voor de voorbereiding en afwerking, wij zorgen ervoor dat de spullen op de juiste momenten geleverd worden en ondersteunen u op de cruciale momenten. U krijgt een handig stappenplan van ons en als iets even niet lukt, kunt u ons altijd bereiken en zullen we versterking sturen als dat nodig is.

De voordelen van een gietvloer in Tilburg

  • Geen naden of voegen
  • Past bij iedere stijl en interieur
  • Sterk slag, stoot en slijtvast
  • Kleurvast en duurzaam
  • Onderhoudsvriendelijk

Gietvloeren zijn de ideale oplossing voor uw woning en/of uw bedrijf. Ideaal voor gezinnen omdat het vrijwel onmogelijk is om deze gietvloeren te beschadigen. Ook voor werkplaatsen zijn deze vloeren uiterst geschikt.

Prijzen gietvloeren in Tilburg

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de prijs van een gietvloer van onze hand. Een gegoten vloer is echter maatwerk, dus we hebben geen standaard prijs. De prijs van een gietvloer is afhankelijk van het vloeroppervlak, het gekozen materiaal, de ondergrond en de opbouw van de gietlagen. Om hierin de juiste keuze te maken, is goed advies onontbeerlijk. Moet u nu kiezen voor een eenvoudige coatingvloer of een hoogwaardige polyurethaan gietvloer? Of iets er tussenin? En wat zijn de bijbehorende prijskaartjes?

Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan

Om het jouw zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we een online systeem ontwikkeld, zodat je gemakkelijk de prijs kunt berekenen van je nieuwe vloer. Vul hier je gegevens in en zie direct wat jouw nieuwe vloer gaat kosten. Heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op. Onze specialisten staan u graag te woord.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.