Skip to main content

Zelf je vloer slopen

Sloop je vloer zelf

Als je een compleet nieuwe vloer wil, zal de oude vloer er eerst uit moeten. Je kunt hier een sloopbedrijf voor inhuren, maar je kunt ook best zelf je vloer slopen! Slopen is leuk, en niet moeilijk als je weet hoe je het aan moet pakken. Bouwjevloer.nl kan je hierbij helpen door de materialen aan te leveren. Ook ontvang je een duidelijk stappenplan zodat je precies weet wat je moet doen. Bespaar dus geld en besteed je sloopklus niet uit, maar doe het zelf!

Zelf je vloer slopen: wat kunnen wij voor je doen?

Bouwjevloer is een concept van VBH Totaalvloeren, een gespecialiseerd vloerenbedrijf uit Berlicum. Als geen ander weten wij wat er komt kijken bij het slopen van een vloer. Het maakt niet uit of je alleen de afwerkvloer wilt verwijderen of de complete vloerconstructie wil slopen. Wij leveren alle materialen aan die je nodig hebt voor je klus. Van sloopgereedschap tot een container voor het puin: we brengen alles bij je thuis en komen ook alles weer ophalen als je klaar bent. Met een duidelijk stappenplan vertellen we je wat je op elk moment te wachten staat. En kom je er niet uit? Dan kun je ons altijd bellen. Wij helpen je dan snel weer op weg. Samen komen we er altijd uit.

Zelf je nieuwe vloer maken

Ben je klaar met slopen en heb je de smaak van het doe-het-zelven te pakken? Met Bouwjevloer.nl kun je elke vloerenklus zelf aan. Vloerverwarming leggen? Een complete nieuwe vloer maken, inclusief ondervloer, afdekvloer en afwerkvloer? Door samen met Bouwjevloer.nl de uitdaging aan te gaan, bespaar jij veel geld op de totale kosten. Je voert het werk immers (grotendeels) zelf uit. Je hoeft geen gereedschap aan te schaffen want dat huur je van ons. En weet je het even niet meer? Dan is hulp nooit ver weg.

Contact

Wil je meer weten over het zelf slopen van je vloer met Bouwjevloer.nl? Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. Ben je benieuwd naar de prijs voor een complete nieuwe vloer met vloerverwarming bij ons? Je kunt hier direct een berekening opvragen. Graag tot snel!

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.