Skip to main content

Nieuwe vloer maken

Bij het maken van een nieuwe vloer komt best veel kijken, afhankelijk van wat je wensen zijn. Moet er veel gesloopt worden? Wil je een houten vloer vervangen door bijvoorbeeld een betonvloer? Wil je ook vloerverwarming? Het maken van een nieuwe vloer is een klus die mensen graag uitbesteden aan een professional, maar VBH Totaalvloeren is ervan overtuigd dat je dit ook best zelf kan doen met wat deskundige hulp. Daarom hebben zij het Bouwjevloer-concept ontwikkeld: Een manier voor klanten om flink op kosten te besparen door het overgrote deel van de werkzaamheden zelf te doen. Mét begeleiding van een echte vloerenspecialist. We leggen je graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Een nieuwe vloer maken met Bouwjevloer

Met Bouwjevloer kun jij veel besparen door de nieuwe vloer die je wil, helemaal zelf te maken, met een beetje hulp van ons. Wij leveren je alle materialen die je nodig hebt, op het juiste moment aan. Het maken van de vloer ga je doen aan de hand van een uitgebreid stappenplan dat wij voor je in elkaar zetten. Daarbij voegen we ook nog wat handige instructievideo’s toe, zodat jij precies weet wat je moet doen op elk moment in het proces. Op de belangrijke momenten zijn we er natuurlijk bij, maar de voorbereiding en de afwerking ga jij zelf doen. En weet je even niet meer hoe je verder moet? Loopt het niet zoals gedacht? Dan is hulp slechts één telefoontje van je verwijderd. Je kunt ons dus altijd bellen voor advies en als je hulp ter plaatse nodig hebt, sturen wij iemand naar je toe. Als je project helemaal klaar is, dan komen wij alle overgebleven materialen, het gereedschap én het puin weer netjes bij je ophalen.

Een nieuwe vloer maken: waar moet je rekening mee houden?

Om een goed antwoord te kunnen geven, moeten we natuurlijk eerst bekijken wat de situatie is. Is er een oude vloer aanwezig die verwijderd moet worden? Is de betonvloer nog goed? Wil je vloerverwarming aanbrengen? Aan de hand van een formulier, waarop jij alvast wat vragen kan beantwoorden, en een persoonlijk gesprek, kunnen wij een duidelijke offerte opmaken en een persoonlijk stappenplan voor je maken. Daarin kan bijvoorbeeld staan:

  • Hoe je een betonvloer moet storten: op welke manier wanden afgeplakt moeten worden, een bekisting gemaakt wordt en de betonbewapening aangebracht. Het storten van het beton doen wij voor je, met behulp van een betonwagen met een lange slang. Verder krijg je ook gedetailleerde instructies voor de afwerking, waarbij je er bijvoorbeeld op moet letten hoe je evt. luchtbellen uit het beton moet verwijderen.
  • Hoe je vloerverwarming aanlegt. Vaak wordt die op het beton gelegd, met een isolatielaag ertussen en daar overheen de dekvloer. Het kan ook zijn dat je de vloerverwarming aanbrengt óp de dekvloer, maar dan moet je er rekening mee houden dat de vloer hoger komt te liggen. Dat heeft gevolgen voor plinten en deuren.

Contact

Heb je nog vragen over dit concept voor het maken van een nieuwe vloer? Onze specialisten helpen je graag! Neem telefonisch contact met ons op of vul het formulier op deze pagina in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

betonvloer storten vloer renoveren