Skip to main content

Goedkope betonvloer

Wil je een goede, goedkope betonvloer? Maar zijn de prijzen bij aannemers en bouwbedrijven te hoog? Bouwjevloer is een nieuw concept, bedacht door VBH Totaalvloeren. Door een groot deel van de werkzaamheden zelf te doen, kun je flink besparen op de arbeidskosten. Dat scheelt je zo duizenden euro’s! En het is echt gemakkelijker dan het lijkt.  Wij vertellen je precies wat je wanneer moet doen en begeleiden je door het proces heen. Alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt, kunnen wij je leveren. En we halen ook alles weer netjes bij je op, inclusief het puin. Is je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

zelf betonvloer storten
betonvloer storten vloer renoveren

Zelf een goedkope betonvloer maken

Het kan echt, ook als je geen ervaring hebt met het aanleggen van vloeren. Zolang je geen twee linkerhanden hebt, ben jij heel goed in staat om zelf, met je eigen vrienden of familie, een perfecte betonvloer te maken, mét isolatie, vloerverwarming en afwerkvloer als je wilt. Samen met Bouwjevloer ga je dit avontuur aan. We maken van tevoren een gedetailleerd stappenplan voor je en je krijgt toegang tot duidelijke instructievideo’s. En mocht je even vastlopen, dan mag je altijd even bellen. Wij helpen je dan snel weer op weg.

Jij bepaalt wie wat doet

Overigens kies jij wat je zelf wil doen, en wat je aan ons wil overlaten; dat heb je dus zelf in de hand. Moet de oude vloer nog gesloopt worden? Dat kun je zelf doen. Bekisting maken? Piketpaaltjes plaatsen? Kun jij best! De ondergrond egaliseren? Isolatie aanbrengen? Vloerverwarmingsbuizen leggen? Al die klusjes kun je zelf doen als je dat wilt. Alleen het storten van het beton, dat komen wij altijd voor je doen met onze betonwagens. De rest, dus al het voorbereidend werk én de afwerking, mag jij voor je rekening nemen. Hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper je vloer. Dat gaat je echt duizenden euro’s aan kosten schelen!

Goedkoper uit met een betonvloer met vloerverwarming

Met Bouwjevloer maak je al zo goedkoop mogelijk een kwalitatief supersterke betonvloer. Maar wil je na het aanleggen van je vloer blijven besparen? Dan raden wij je aan om er ook meteen vloerverwarming in te verwerken. Vloerverwarming is namelijk een stuk zuiniger dan bijvoorbeeld radiatorverwarming. Het water voor de verwarmingsbuizen hoeft niet zo’n hoge temperatuur te hebben om te verwarmen, en de warmte wordt ook nog eens beter verdeeld over de ruimte. De luchtvochtigheid in huis blijft constanter en je hebt veel minder last van koude trek. Je bent bovendien gelijk van die stofvangende, lelijke radiatoren en verwarmingsbuizen af.

Meer informatie over een goedkope betonvloer van Bouwjevloer

Wil je meer weten over onze werkwijze? Ben je benieuwd hoe jij het voor elkaar krijgt om zelf een betonvloer te maken, met een beetje hulp van ons? Neem contact met ons op en stel ons al je vragen, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Maak snel een berekening en zie wat jij kunt besparen!