Skip to main content

Goedkope vloer

Heb je een nieuwe vloer nodig maar heb je geen groot budget? Moet er een complete nieuwe betonvloer komen met vloerverwarming, isolatie en afwerking? Wil je graag een gietvloer? Of moet je oude houten vloer misschien vervangen worden? Door te besparen op arbeidskosten en een groot deel van de werkzaamheden zelf te doen, ben je een stuk goedkoper uit. En de vloer is net zo goed! Met het unieke concept van Bouwjevloer, een initiatief van allround vloerenspecialist VBH Totaalvloeren krijg jij een goedkope vloer. Wij leveren je de materialen en gereedschappen en leggen je alles stap voor stap uit, zodat jij (bijna) alles zelf kan doen! Dat kan je wel duizenden euro’s opleveren. Benieuwd hoe dat gaat? Lees dan snel verder!

zelf betonvloer storten
betonvloer storten vloer renoveren

Goedkope vloer, maar wel van kwaliteit

Een goedkope vloer is natuurlijk fijn voor de portemonnee, maar hij moet natuurlijk wel van kwaliteit zijn. Met Bouwjevloer maak jij met eersteklas bouwmaterialen en gereedschap, aan de hand van een gedetailleerd stappenplan, je eigen vloer. Het maakt niet uit wat voor vloer je wil, of welke delen van de vloer je onder handen wilt nemen. Misschien wil je de complete vloer vernieuwd hebben of wil je een simpele, goedkope betonvloer; misschien wil je alleen de isolatie of de afwerkvloer vervangen. Heb je al een vloer maar wil je er vloerverwarming in aanbrengen? Met een beetje hulp van de professionals van Bouwjevloer kun jij het zelf! Een aantal mogelijkheden met Bouwjevloer:

Wat er ook moet gebeuren, met Bouwjevloer is elke klus door jou zelf uit te voeren!

Jij bepaalt wat je zelf doet

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je sommige dingen toch iets te spannend vind om zelf te doen. Je kunt dan ook uiteraard met ons overleggen welke werkzaamheden je liever door ons laat uitvoeren en wat je zelf wilt doen. En doe je het zelf, maar kom je er even niet uit? Dan is hulp nooit ver weg. Je kunt ons gewoon even bellen, dan helpen wij je weer op weg. Maar met onze gedetailleerde stappenplannen en duidelijke instructievideo’s zal dat niet gauw gebeuren.

Zijn er dan echt geen werkzaamheden die je beter aan ons kunt overlaten?

Jawel, er zijn een aantal zaken waar je toch wel ervaring voor nodig hebt. Zo komen wij altijd het beton voor jouw betonvloer storten met onze betonwagen. Het is belangrijk dat dit goed gebeurt: zo moet het beton van de juiste dikte en kwaliteit zijn. Maar de voorbereiding en afwerking, daar mag jij zelf aan werken!

Meer informatie over een goedkope vloer van Bouwjevloer

Ben je benieuwd naar de kosten voor een nieuwe vloer van Bouwjevloer? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen je graag alles over de goedkope vloer van de beste kwaliteit die jij met Bouwjevloer kan regelen. Neem gerust even contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen. Je kunt ook direct een berekening laten maken voor de te verwachte kosten voor jouw vloer. Je ziet dan snel hoeveel jij kunt besparen. Een goedkope vloer van de beste kwaliteit begint met Bouwjevloer!