Skip to main content

Vloer vervangen

Het vervangen van een vloer betekent vaak een flinke kostenpost. Toch kun je er op een gegeven moment niet meer omheen. Gelukkig kun je wel een boel op die kosten besparen. Hoe? Door het zelf te doen. Met het concept van Bouwjevloer, ontwikkeld door de vloerprofessionals van VBH Totaalvloeren, ga je zelf aan de slag en wordt je stap voor stap door het proces heengeleid.

Vloer vervangen met Bouwjevloer

Met het Bouwjevloer-concept is zelf je vloer vervangen eenvoudiger dan je denkt. Je krijgt van ons een heel gedetailleerd stappenplan met duidelijke foto’s en instructievideo’s, en al het materiaal en gereedschap dat je nodig hebt leveren wij aan. Bovendien komen we het gereedschap én het puin dat je over hebt ook weer netjes bij je ophalen. Verder hoef je nooit bang te zijn dat je er alleen voor komt te staan; hulp is nooit ver weg. Wanneer je even vastloopt, kun je ons altijd bellen. Wij helpen je telefonisch weer op weg of sturen gewoon iemand naar je toe als dat nodig is. Omdat jij met je eigen mensen het grootste deel van het werk voor je rekening neemt, kun je flink besparen op de kosten, en na afloop kun je natuurlijk trots zijn op wat je hebt gemaakt!

Kosten

Wat de kosten precies zijn, hangt o.a. af van de plannen die je hebt (vloerverwarming? Isolatie?) en het materiaal dat nodig is. Is het een houten vloer die je wil vervangen? Of gaat het om een steenachtige of gecombineerde vloer die eerst verwijderd moet worden? Als je een indicatie wilt van wat je qua kosten kunt verwachten, kun je  hier alvast een formulier invullen. Je ontvangt dan binnen 24 uur een offerte op maat. Weet je niet precies wat je moet invullen? Geen zorgen; we voeren altijd eerst een oriënterend gesprek voordat we het hele plan verder gaan uitwerken.

Vloerverwarming bij het vervangen van de vloer

Als je je vloer gaat vervangen, is dat hét moment om ook na te denken over vloerverwarming. Vloerverwarming is veel zuiniger dan de traditionele radiatorverwarming, het is praktischer én het verdeelt de warmte veel gelijkmatiger over de woning. Het water in vloerverwarming wordt niet zo heet gestookt, waardoor het minder energie kost. Het warmt meer geleidelijk op, maar eenmaal warm, blijft hij langer op temperatuur. De ruimte zelf is vrij van obstakels als verwarmingsbuizen en radiatoren, dus het geeft meer vrijheid om je huis in te richten naar jouw zin.

Contact

Wil je meer weten over het vervangen van je vloer met ons Bouwjevloer-concept? Wil je graag professioneel advies over je nieuwe of je oude vloer? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen je met plezier verder.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.