Skip to main content

Nieuwe betonvloer

Heb je een nieuwe betonvloer nodig? En wil je het liefst zoveel mogelijk zelf regelen? Je kunt op deze manier natuurlijk veel geld besparen. Wel is het belangrijk dat je nieuwe betonvloer kwalitatief goed is. Bouwjevloer.nl is een initiatief van VBH Totaalvloeren, dé specialist op het gebied van het slopen en maken van betonvloeren, gietvloeren, het aanleggen van vloerverwarming etc. Door de samenwerking met ons aan te gaan, ben je verzekerd van uitstekend materiaal en kunnen jij en jouw eigen mensen zelf aan de slag voor een perfecte nieuwe vloer.

zelf betonvloer storten
betonvloer storten vloer renoveren

Nieuwe betonvloer zelf aanleggen

Het Bouwjevloer-concept is er voor mensen die zelf de handen uit de mouwen willen steken, maar ook als je wil besparen op kosten. Door het grootste deel van het werk zelf te doen, hoef je veel minder te betalen aan arbeidsuren. En dat maakt vaak een groot deel van de rekening uit! Bouwjevloer.nl levert een stappenplan op maat aan, met duidelijke omschrijvingen. Ook instructievideo’s doen we erbij. Het materiaal leveren wij aan, en gereedschappen die je nodig hebt geven wij in bruikleen. Komen jij en je clubje mensen er echt even niet uit? Geen nood, je kunt ons altijd even bellen. Meestal kunnen we je telefonisch weer op weg helpen, en anders maken we een afspraak en komt er iemand langs.

Nieuwe betonvloer: kosten berekenen

We komen altijd eerst even ter plaatse kijken wat de bedoeling is. Aan de hand daarvan maken wij een stappenplan en kunnen we de hoeveelheid materialen die je nodig hebt, berekenen. Ga je akkoord met onze offerte? Dan gaan we aan de slag!

Wat kun je verwachten

Je begint bij het begin. Voor een nieuwe betonvloer zullen muren moeten worden afgeplakt, je gaat een bekisting maken, vervolgens moet er beton gestort worden. Dat laatste komen wij doen met onze eigen betonwagen. Het is namelijk belangrijk voor de kwaliteit van het beton, dat de samenstelling goed is. Met behulp van lange slangen storten wij het beton in jouw bekisting. De afwerking komt dan weer voor jouw rekening. Zo bespaar je tot wel duizenden euro’s, en regel jij verder alles zelf!

Contact

Wil je weten wat Bouwjevloer voor jou kan betekenen bij het maken van een nieuwe betonvloer? Welke mogelijkheden er zijn? Neem gerust contact met ons op; wij helpen je graag verder!