Skip to main content

Goedkope gietvloer

Wil je graag een goedkope gietvloer voor in je woning, dan bent je hier aan het juiste adres. Een gietvloer staat erom bekend dat deze niet goedkoop zijn, maar bij Bouwjevloer.nl hoeft dit geen valkuil te zijn. Bij Bouwjevloer.nl leg je namelijk bijna helemaal zelf je nieuwe vloer, hierdoor kun je veel geld besparen en zakken de kosten. Wij zorgen voor de juiste materialen en producten en u krijgt een handig stappenplan waarin alles duidelijk staat uitgelegd. Lukt het even niet? Dan kun je ons altijd bereiken en komen we langs als dat nodig is.

Stap voor stap

Het aanbrengen van een gietvloer is een secuur werkje en het is erg belangrijk dat het goed gebeurt. Er moet vooral voorkomen worden dat er oneffenheden in de vloer komen, in welke laag dan ook, want die zullen doorwerken tot in de toplaag van de gietvloer. Met Bouwjevloer ga je echter stap voor stap te werk. Al onze aanwijzingen worden gedetailleerd beschreven en het gereedschap dat je van ons te leen krijgt, is van de beste kwaliteit. De spullen die je nodig hebt, worden steeds op de juiste momenten aangeleverd. Op cruciale momenten komen onze vakmensen om je te helpen en sommige stappen nemen wij gewoon voor onze rekening. Maar omdat jij veel werk toch zelf gaat doen, met slechts een klein beetje hulp van ons, kun jij de kosten drukken en heb jij straks een eersteklas goedkope gietvloer in je huis liggen!

Van tevoren bekijken we altijd tot in detail jouw situatie zodat we precies in kaart kunnen brengen wat er allemaal moet gebeuren. En twijfel niet wanneer je tegen een onverwacht probleem aanloopt, of echt even niet meer weet hoe je verder moet; je kunt ons altijd bereiken voor hulp.

Wat is een goedkope gietvloer

Er zijn veel verschillende soorten gietvloeren en je kunt ze in elke kleur of vorm aanbrengen. Maar wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze in vloeibare vorm worden aangebracht, vaak in meerdere lagen. Hierdoor is het resultaat een naadloze laag die dus makkelijk schoon te houden, waterdicht en laag in onderhoud is. Gietvloeren zijn zeer steker en kunnen zeker 60 jaar meegaan. Elk soort gietvloer heeft andere kenmerken en kwaliteiten.  Ze passen erg goed in een modern interieur en hebben een strak en egaal uiterlijk.

Keuzes die de prijs van de gietvloer beïnvloeden

Naast de soort gietvloer die je kiest, spelen ook andere factoren een rol bij het bepalen van de prijs. we lichten de belangrijkste hieronder toe:

OPPERVLAK

Hoe groter het oppervlak, hoe goedkoper de vloer wordt per m². Vaak wordt dit verdeeld in groepen van 50 m²en zitten er tussen de verschillende groepen ongeveer 50 euro verschil.

ONDERVLOER

Een groot voordeel van een gietvloer is dat ze op bijna elke ondervloer gegoten kunnen worden. Heb je een houten vloer of een oude tegelvloer, dan is enige voorbehandeling wel noodzakelijk. Maar vaak kun je dit ook zelf doen, als je een beetje een handige doe-het-zelver bent. Laat je dit liever over aan de specialisten van Bouwjevloer, dan kost dit ongeveer 20,- per m².

Contact opnemen

Heb je vragen over onze werkwijze, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woord en kunnen je het best voorzien van de juiste informatie.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.