Skip to main content

Zelf betonvloer maken

Wil je zelf een betonvloer maken maar weet je niet precies hoe en wat? Bouwjevloer.nl kan je helpen! Met dit concept heeft VBH Totaalvloeren een manier gevonden om jou zelf je betonvloer te laten maken, zonder dat je aan je lot wordt overgelaten. Want wij geven je duidelijke instructies, voorzien je van al het benodigde materiaal en zijn erbij op de cruciale momenten!

Bespaar door zelf je betonvloer te maken

Door zelf je betonvloer te maken, kun je flink op de kosten besparen. De voorbereidingen tref je zelf: Je plakt de wanden af, maakt de bekisting en brengt de bewapening aan. Het beton zelf komen wij storten wanneer je zover bent. Dat is namelijk een klus die met uiterste zorgvuldigheid moet worden uitgevoerd. De mengverhoudingen moeten goed zijn, anders is de kwaliteit van het beton niet optimaal. De afwerking neem jij weer voor je rekening.

zelf betonvloer storten
betonvloer storten vloer renoveren

Met heldere instructies zelf je betonvloer maken

Voordat je begint, komen we bij je kijken om te zien wat er moet gebeuren. Wil je ook vloerverwarming? Moet de oude vloer geheel verwijderd worden? Vervolgens maken we een stappenplan zodat jij zelf je betonvloer kunt maken. Heldere instructievideo’s doen we er ook bij, zodat elk detail van het proces duidelijk is. En als je er toch even niet uitkomt, dan kun je ons gewoon bellen.

De gereedschappen die je nodig hebt, leveren wij samen met het materiaal op het juiste moment aan en komen we ook weer ophalen wanneer je klaar bent. Het puin kun je in de meegeleverde container kwijt en die halen we ook weer op. Je kunt je dus volledig richten op jouw klus: zelf je betonvloer maken!

Meer weten?

Ben je benieuwd hoeveel je bespaart met Bouwjevloer? Bereken direct de kosten door het formulier in te vullen. Heb je vragen over onze werkwijze? Uiteindelijk bepaal jij zelf hoeveel je zelf doet, en wat je liever door ons laat doen. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie over zelf je betonvloer maken. Wij helpen je graag verder!