Skip to main content

Prijs nieuwe vloer

Wil je weten wat een nieuwe vloer kost bij Bouwjevloer? Bereken het hier direct! Je kunt flink op de prijs voor een nieuwe vloer besparen door hem samen met Bouwjevloer, zelf te maken. Je spaart namelijk op de arbeidsuren, vaak een flinke kostenpost op een offerte voor een nieuwe vloer. Jij doet zelf (bijna) al het werk, en wij begeleiden je gedurende het hele project. Bovendien leveren we al het materiaal en gereedschap dat je nodig hebt op het juiste moment, en komen we ook alles weer bij je ophalen, óók het puin. Geen gedoe dus. Hou je wel van klussen en wil je weten hoe dit concept in elkaar zit? Leest dan snel verder.

Bespaar op de prijs van een nieuwe vloer

Bouwjevloer is een nieuw concept dat ontwikkeld is door VBH Totaalvloeren. Dat is een gespecialiseerd vloerenbedrijf dat al meer dan twintig jaar gevestigd is in Berlicum, en dus heel veel ervaring heeft op alles wat met het slopen, aanleggen en renoveren van vloeren te maken heeft. Wij weten dus als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het maken van een nieuwe vloer. Natuurlijk is daar kennis voor nodig, maar als je een beetje handig bent, kun je met onze hulp echt heel veel zelf doen. En daardoor is de prijs voor je nieuwe vloer veel gunstiger!

Stappenplan voor je nieuwe vloer

Alles begint met een inventarisatie: Wat is de situatie nu en wat zijn je wensen? Nadat je alvast wat gegevens hebt doorgegeven zullen we telefonisch contact met je opnemen zodat we duidelijk krijgen wat je allemaal nodig hebt, en we bij aanvang van de werkzaamheden niet voor verrassingen komen te staan. We maken een offerte op maat, zodat jij weet wat de prijs is die je voor je nieuwe vloer gaat betalen, en vervolgens maken we een gedetailleerd stappenplan. Dat voorzien we trouwens ook nog van een aantal instructievideo’s, zodat je precies weet wat je moet doen.

Materiaal

De prijs voor je nieuwe vloer hangt in belangrijke mate af van het materiaal dat je nodig hebt. Wij leveren alles op het juiste moment bij je af. Ook het gereedschap. Je kunt dus altijd lekker doorwerken. Overgebleven materiaal, de gereedschappen én het puin halen we ook weer bij je op, dus ook daar hoef jij je niet mee bezig te houden! De prijs voor dit alles zit uiteraard bij de offerte inbegrepen.

Hulp

Loop je even vast? Loop je tegen een probleem aan of heb je om een andere reden ondersteuning nodig? Geen nood, hulp is nooit ver weg! Je kunt ons altijd bellen voor advies, en als je dat wil, sturen we gewoon iemand naar je toe die jouw project weer op de rit helpt.

Contact over de prijs van een nieuwe vloer

Ben je benieuwd geworden? Wil je weten wat de prijs is voor jouw nieuw vloer bij Bouwjevloer? Of heb je nog vragen over onze werkwijze en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan telefonisch of door het invullen van het contactformulier op deze website. Wij helpen je dan zo snel mogelijk verder.

betonvloer storten vloer renoveren