Skip to main content

Vloer renoveren

Is je vloer aan renovatie toe? Je kunt natuurlijk een professional inschakelen om je vloer te renoveren, maar je kunt het ook makkelijk zelf! Met Bouwjevloer.nl kun je tot wel duizenden euro’s besparen doordat je wel het materiaal aanschaft, maar geen manuren hoeft te betalen. Je krijgt specialistisch gereedschap in bruikleen en ontvangt duidelijke en gedetailleerde instructies van ons, in de vorm van een stappenplan. Met onze steun renoveer je zelf je oude vloer!

Vloerrenovatie met Bouwjevloer.nl

Het Bouwjevloer-concept is een initiatief van VBH totaalvloeren, al meer dan 20 jaar een echte specialist op het gebied van vloeren. Voor het renoveren van je vloer kun je bij ons terecht, maar ook voor sloopwerk, vloerafwerking of de aanleg van vloerverwarming staan wij graag voor je klaar. Wij geloven echter dat jij, met behulp van onze kennis en ervaring, ook heel veel zelf kunt doen. En daarop is ons concept gebaseerd: jij gaat zelf aan de slag op basis van onze stappenplannen en advies op maat. Je krijgt alles aangeleverd, waaronder ook professioneel gereedschap, en wat over is (afval, puin, restmateriaal en de geleende gereedschappen) komen we ook weer ophalen. Zo kun jij heel veel geld besparen, en renoveer jij zelf je eigen vloer op een professionele manier. Lees snel verder hoe dat in zijn werk gaat!

Waarom je vloer renoveren?

Je kunt allerlei redenen hebben om je vloer te renoveren. Wil je je houten vloer renoveren omdat het hout of het parket verkleurd is, of dof is geworden? Zit de vloer vol met krassen?  Of heeft je tegelvloer doffe vlekken gekregen? Het is lang niet altijd nodig om de complete vloer te vervangen. Een renovatie kan in veel gevallen uitkomst bieden.

Bij een grondige renovatie geef je de bestaande vloer een goede opknapbeurt. Soms is een goede borstel- of schuurbehandeling al voldoende. Misschien kun je bepaalde delen van je vloer vervangen, zonder dat je meteen een hele nieuwe vloer hoeft aan te schaffen. Onze experts kunnen je hier advies over geven. En om geld te besparen, maar ook omdat je het gewoon best zelf kan, neem jij de werkzaamheden op je!

Je vloer renoveren met een duidelijk stappenplan

Geen zorgen, we gooien je niet zomaar in het diepe. Een vloer renoveren gaat natuurlijk niet vanzelf en elke vloer is anders. We bespreken de problemen die je vloer heeft en zoeken samen naar de beste oplossing voor jouw situatie. Door middel van instructievideo’s en een uitgebreid stappenplan met duidelijke instructies helpen wij je door je vloerrenovatie heen. En als je toch een vraag hebt, of er is iets waar je niet helemaal uitkomt, dan zijn wij altijd bereikbaar.

Vloer compleet vervangen

Blijkt toch dat je bestaande vloer niet meer op te knappen is? Met hetzelfde Bouwjevloer-concept kun je ook de bestaande vloer vervangen door een splinternieuwe. Vaak maakt men dan van de gelegenheid gebruik om er meteen vloerverwarming in aan te leggen en/of een goede isolatielaag aan te brengen. Het principe is hetzelfde: met behulp van onze stappenplannen en steun, doorloop jij alle fases van het bouwproces. Met als resultaat een prachtige en kwalitatieve nieuwe vloer!

Materialen en afval

Voor het renoveren van je vloer leveren wij alle materialen op het juiste moment aan, dus wanneer jij het nodig hebt. Ook de gereedschappen kun je van ons lenen. En al het puin en het afval dat je over hebt? Dat komen wij ook weer bij je ophalen. Zo kun jij lekker werken en hoef je je verder nergens zorgen over te maken.

Contact

Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe kijk op service voor het bouwen en renoveren van vloeren? Wil je weten hoeveel jij bespaart met een vloerrenovatie van Bouwjevloer? Of wil je graag advies? neem dan gerust even contact met ons op. Wij leggen je graag alles uit!

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.