Skip to main content

Houten vloer renoveren

Een houten vloer kan met het juiste onderhoud lang mee gaan. Toch is het vaak eens in de 10 à 15 jaar nodig om hem een opknapbeurt te geven. Door veelvuldig gebruik, het schuiven van meubelen en temperatuurverschillen wordt een houten vloer door de jaren heen toch wat minder mooi. Ook worden de zogenaamde V-groeven tussen de planken op den duur zwart door het vuil dat zich daar in de loop der jaren heeft opgehoopt. Schoonmaken, schuren en lakken, het hoort allemaal bij het renoveren van een houten vloer. En dat kun je echt ook zelf!

Zelf je houten vloer renoveren is kostenbesparend

Natuurlijk is het goedkoper om de vloer te renoveren dan om hem te vervangen, maar als je het zelf doet, bespaar je ook nog eens op de arbeidskosten. En met het concept van Bouw Je Vloer krijg je alle middelen die je nodig hebt aangereikt om zelf aan de slag te kunnen gaan met het renoveren van je houten vloer.

Houten vloer renoveren: werkwijze

  • Om te beginnen zal één van onze experts een afspraak met u maken om de staat en situatie van uw vloer te bekijken, en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.
  • Wij maken een duidelijk en gedetailleerd stappenplan, inclusief instructievideo’s, waarmee u te allen tijde weet wat u doen moet.
  • Op het juiste moment krijgt u vervolgens al het gereedschap en materiaal aangereikt dat u nodig heeft voor de renovatie van uw houten vloer.
  • Heeft u twijfels of een probleem met de voortgang van de renovatie? Geen zorgen, u kunt ons altijd bellen zodat u direct verder geholpen wordt. Als het nodig is, kunnen we ook altijd iemand naar u toe laten komen om u te helpen.
  • Als u klaar bent, halen wij al het gereedschap, materiaal én afval weer bij u op.

Contact

Heeft u vragen of zou u graag een offerte ontvangen voor de renovatie van uw houten vloer? Neem dan gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.