Skip to main content

Nieuwe vloer

Heb je een nieuwe vloer nodig? Als je het aan echte vakmensen overlaat, weet je zeker dat je vloer er straks netjes bij ligt en dat de kwaliteit ervan ook in orde is. Je kunt het echter ook prima zelf doen. De vakmensen van VBH Totaalvloeren hebben namelijk een uniek concept bedacht: Bouwjevloer.nl. VBH Totaalvloeren heeft meer dan twintig jaar ervaring in het slopen, aanleggen en renoveren van vloeren en het aanleggen van vloerverwarming. Met Bouwjevloer willen wij jou de mogelijkheid bieden voor een kwalitatief uitstekende vloer tegen een sterk gereduceerde prijs. We laten je namelijk het grootste deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren! Dat kan tot wel duizenden euro’s voordeel opleveren; je betaalt immers geen arbeidskosten. Hoe? Dat leggen we u graag uit!

Zelf een nieuwe vloer bouwen

Je leest het goed: je gaat zelf je nieuwe vloer maken. Wij leveren je alle spullen aan: je krijgt professioneel gereedschap in bruikleen en al het materiaal dat je nodig hebt wordt ook bij je thuisbezorgd, op het moment dat jij het nodig hebt. Aan de hand van een gedetailleerd stappenplan mét instructievideo’s ga je vervolgens aan de slag. Moet er beton gestort worden? Dat komen wij wel voor je doen. Het is namelijk erg belangrijk dat de mengverhoudingen perfect in orde zijn en dat er bijvoorbeeld geen luchtbellen ontstaan in het beton. De rest doe je zelf. Kom je er even niet uit? Dan kun je altijd even bellen. Wij helpen je dan zo weer op weg. En ben je klaar? Dan komen wij alle spullen, restmateriaal én puin weer bij je ophalen. Superhandig!

Wat voor nieuwe vloer heb je nodig?

Wij maken een stappenplan geheel voor jou op maat. Wat voor vloer wil je? Moet de oude vloer eerst gesloopt worden? Moet de vloer vervangen worden of gaat het om een nieuwbouwproject? Wij kunnen je begeleiden en de materialen en gereedschappen leveren voor de volgende soorten vloeren en vloerenprojecten:

Je kunt overigens zelf kiezen in hoeverre jij zelf alles wil regelen en maken. Zie je tegen bepaalde werkzaamheden op? In overleg kunnen onze vakmannen zoveel van je overnemen als je wilt; alles is bespreekbaar. Wel geldt: hoe meer je zelf doet, hoe meer je bespaart!

Offerte aanvragen

Wil je graag snel een indicatie van de kosten voor jouw nieuwe vloer? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Weet je niet precies wat je op het formulier moet invullen, dan kun je ook altijd eerst een adviesgesprek aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.