Skip to main content

Betonvloer laten storten

Bij Bouwjevloer.nl doe je bijna alles zelf, maar de betonvloer, die kun je toch echt het beste laten storten door de specialist. Daarom komen wij graag bij jou voorrijden met onze betonwagen om ervoor te zorgen dat jouw betonvloer er straks netjes en strak bijligt!

Betonvloer laten storten: een secuur werk

Bouwjevloer is een concept van VBH Totaalvloeren, waarbij je zelf het meeste werk doet. Je treft de voorbereidingen, maakt de bekisting. Legt de  en brengt zelf de isolatielaag aan. Wanneer het beton gestort is, ga je ook zelf aan de slag met de afwerking. Voor het storten komen wij, wanneer het moment daar is, met onze betonwagen naar je toe. Wij zorgen voor de ideale betonmix, die we met behulp van lange slangen in de bekisting laten vloeien. Daarbij is het heel belangrijk dat er geen luchtbellen in het beton achterblijven; daarom doen wij dit voor je. Wanneer dat klaar is, ga jij weer aan de slag met de afwerking: egaliseren, de randen afwerken en zorgen dat het beton gelijkmatig droogt.

Bespaar op je betonvloer met Bouwjevloer

Omdat jij zelf het meeste werk doet, kun je flink besparen op de arbeidskosten. Wij faciliteren je alles wat je nodig hebt en zorgen ervoor dat jij precies weet wat je moet doen. Professioneel gereedschap krijg je van ons in bruikleen, en ook alle andere materialen die je nodig hebt, leveren wij aan. We maken een gedetailleerd en duidelijk stappenplan voor jou, waar ook instructievideo’s bij horen. En als je klaar bent, halen wij alles weer bij je op: gereedschappen, restmateriaal en puin. Jij kunt je dus volledig storten op het maken van je eigen vloer en hoeft je geen zorgen te maken over aan- en afvoer van materialen. Loop je even vast? Dan kun je ons gewoon bellen, wij helpen je dan gauw weer op weg. Dat maakt Bouwjevloer uniek: je doet veel zelf en wordt tegelijkertijd ontzorgd met als resultaat een kwaliteitsvloer van beton.

Mogelijkheden

Wil je alleen een betonvloer laten storten? Is het de bedoeling dat er ook vloerverwarming wordt aangebracht? Wil je misschien een gietvloer als afwerking? Bij Bouwjevloer maken we het allemaal mogelijk. Bovendien geven we jou de keuze: als je ons meer wilt laten doen dan alleen de betonvloer storten, dan kan dat. Neem contact met ons op om alles te weten te komen over de mogelijkheden die er zijn. Ook voor advies staan wij voor je klaar. Benieuwd wat het kost om je betonvloer te maken met Bouwjevloer? Vraag dan alvast een offerte aan. Wij maken dan een passende berekening voor je.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.