Skip to main content

Vloer woning

Moet de vloer in je woning gerenoveerd of vervangen worden? Of wil je graag een hele nieuwe vloer? Moet de oude nog verwijderd worden? De kosten voor een nieuwe vloer kunnen behoorlijk in de papieren lopen. Dat komt voor een groot deel door de arbeidskosten die erin gaan zitten. Terwijl het voor veel werkzaamheden eigenlijk heel goed mogelijk is om ze zelf uit te voeren! Bouwjevloer is een concept dat bedacht en ontwikkeld is door VBH Totaalvloeren, en het is erop gericht om kosten te besparen door jou het grootste deel van het werk te laten doen, mét onze hulp. Je doet dus heel veel zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!

Pak de vloer van je woning aan met Bouwjevloer

Of het nu om het compleet vervangen van je oude vloer gaat, een renovatie, of het aanbrengen van vloerverwarming; met Bouwjevloer kun je heel veel zelf doen. We gaan met je in gesprek en maken een gedetailleerd stappenplan voor jouw vloerproject. Instructievideo’s doen we er ook nog bij, zodat je precies weet wat je te doen staat. Bovendien kun je ons altijd bellen als je er even niet uit komt. Heb je hulp nodig? Dan sturen we iemand langs. De materialen en gereedschappen leveren wij op het juiste moment aan en op de cruciale momenten zijn wij er gewoon bij om te zorgen dat jouw project perfect loopt.

Houten vloer woning vervangen

Veel oude woningen hebben nog een houten vloer liggen. Dat geeft natuurlijk een authentieke uitstraling, maar op een gegeven moment is het verstandig om deze te vervangen. Er kan houtrot in voorkomen, en vaak wordt vocht ook een probleem: houten vloeren zijn gevoelig voor schimmels en dat is slecht voor je gezondheid.
Als je hem wil vervangen, zal de oude vloer in je woning eerst verwijderd moeten worden. Met behulp van ons stappenplan haal jij op de juiste manier je oude houten vloer uit je woning en kun jij hem zelf vervangen door de vloer van jouw keuze.

Betonnen vloer in je woning aanbrengen

Met een betonnen vloer in je woning kun je alle kanten op: Je kunt er een afwerkvloer naar keuze op aanbrengen en het is uitstekend geschikt om er vloerverwarming in te verwerken. Het is even wat werk maar dankzij ons stappenplan kun jij de vloer zelf maken. Wanneer je de voorbereidingen klaar hebt, komen wij met onze betonwagen naar je toe om het beton in je vloer te storten. De afwerking neem je vervolgens zelf weer voor je rekening.

Gietvloer in je woning

Met het stappenplan en de materialen en gereedschappen die wij je aanleveren, kun jij zelf je eigen gietvloer maken. Een gietvloer is heerlijk onderhoudsarm en gaat heel lang mee. Bovendien is hij naadloos: stof en vuil kan dus nergens ophopen. Wanneer je een gietvloer in je woning wil, kun je veel zelf doen. Zo kun je de voorbereidingen zelf uitvoeren. Het gieten zelf, dat komen wij voor je doen. Het is namelijk een precies werkje waarbij het van belang is dat er geen oneffenheden ontstaan. De gietvloer bestaat uit meerdere lagen. Wanneer deze zijn aangebracht, kun jij weer verder gaan met de afwerking.

Mogelijkheden

Heb je vragen over de mogelijkheden die je hebt bij Bouwjevloer voor de vloer in jouw woning? Of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op; wij helpen je graag verder.

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.