Skip to main content

Vloer tussenwoning

Als je een tussenwoning hebt en je vloer is aan vervanging toe, dan betekent dat vaak een grote kostenpost. Maar met het concept van Bouwjevloer van VBH Totaalvloeren kun je echt veel geld besparen door het zelf te doen, mét de hulp van een gespecialiseerd vloerenbedrijf. Jij voert zelf de werkzaamheden uit, maar wordt wel stap voor stap door het proces heen geleid.

Zelf de vloer van je tussenwoning aanpakken

Natuurlijk, dat klinkt best spannend: zelf je eigen vloer slopen en laag voor laag weer opbouwen. Maar geen zorgen; je wordt goed begeleid door ons. We maken een gedetailleerd stappenplan waar we ook nog wat instructievideo’s bij doen, zodat je op elk moment weet wat je te doen staat. En als je toch even vastloopt omdat er iets niet lukt, of je weet even niet hoe je verder moet, dan kun je ons altijd bellen. Wij helpen je weer op weg; telefonisch, of we sturen gewoon iemand naar je toe die het probleem samen met jou aanpakt. Door deze manier van werken kun je echt veel kosten besparen: je verricht namelijk zelf het gros van de arbeid. En als je klaar bent, kun je ook nog eens zeggen dat je het helemaal zelf gedaan hebt!

Kosten voor een nieuwe vloer in je tussenwoning

Wat de kosten zijn, hangt natuurlijk helemaal af van wat je precies wil gaan doen en de materialen die daarvoor nodig zijn. Wil je alleen de afwerkvloer vervangen? Of is het de bedoeling dat er een compleet nieuwe vloer komt, inclusief isolatiemateriaal en vloerverwarming? Je kunt hier alvast een berekening maken. Je hoeft nog niet alles precies in te vullen als dat niet lukt; we hebben altijd nog een gesprek voordat we het proces gaan starten.

Werkwijze

We beginnen altijd met een inventarisatie: wat zijn je wensen, wat moet er gebeuren en welk materiaal heb je daarvoor nodig? Zodra we dat in kaart hebben gebracht, kunnen we een stappenplan gaan maken. Wij leveren alle materialen én gereedschappen op het juiste moment aan, en komen wat je over hebt ook weer netjes bij je ophalen, inclusief het puin. Op kritieke momenten staan onze specialisten je bij. Moet er bijvoorbeeld beton gestort worden? Dat doen wij voor je. Jij doet het voorwerk en de afwerking. En echt, als je vastloopt, is hulp nooit ver weg. Je kunt ons altijd bellen en als het nodig is sturen wij gewoon iemand naar je toe om je klus weer vlot te trekken.

Contact

Heb je vragen over ons Bouwjevloer-concept? Of wil je graag vrijblijvend advies over de vloer van jouw tussenwoning? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag verder.

betonvloer storten vloer renoveren