Skip to main content

Offerte nieuwe vloer

Wil je graag een duidelijke offerte voor een nieuwe vloer van Bouwjevloer? Je kunt hier direct berekenen wat de kosten zijn voor het leggen van een nieuwe vloer. Met Bouwjevloer kun je veel geld besparen doordat je de werkzaamheden grotendeels zelf gaat uitvoeren, mét een beetje hulp van ons. Dat klinkt veel spannender dan het is. Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker verder.

BEREKEN DIRECT

Een offerte voor een nieuwe vloer waar je blij van wordt

Zoals gezegd, kun je met Bouwjevloer veel geld besparen; de offerte voor een nieuwe vloer zal aanzienlijk lager zijn dan elders, omdat er op een grote kostenpost bespaard wordt: de arbeidsuren. Met behulp van een gedetailleerd stappenplan en instructievideo’s ga jij het grootste deel van de werkzaamheden zelf uitvoeren. Op de kritieke momenten komen wij natuurlijk helpen, zoals wanneer er beton gestort moet worden. Maar ook als je even niet meer weet hoe je verder moet, is hulp nooit ver weg en sturen wij als dat nodig is gewoon iemand naar je toe. Maar verder bouw jij je nieuwe vloer zelf, met jouw mensen. We leggen je graag uit hoe dat in zijn werk gaat.

Een nieuwe vloer met Bouwjevloer

Het project begint natuurlijk met een inventarisatie van jouw situatie en wensen. Wil je ook vloerverwarming aanbrengen? Is je bestaande vloer een houten vloer? Wat is het oppervlak? Deze en meer vragen kun je alvast beantwoorden. Zo kunnen wij een duidelijke offerte maken voor je nieuwe vloer, en zetten wij een gedetailleerd stappenplan in elkaar.

Stappenplan

In het stappenplan staat precies wat je op welk moment moet doen, en welke materialen en gereedschappen je daarbij nodig hebt. Er zijn ook duidelijke instructievideo’s beschikbaar. Het geeft niets als je de inventarisatielijst nog niet compleet kunt invullen, we zullen altijd eerst nog een gesprek met je inplannen voordat het proces wordt opgestart.

Materialen en gereedschap

Alle materialen worden door ons bij jou afgeleverd, wanneer jij ze nodig hebt. Ook voor gereedschap zorgen wij. Natuurlijk halen wij, wanneer jouw nieuwe vloer klaar is, alles ook weer op, inclusief het puin. Zo kan jij lekker doorwerken en hoef je je niet te bekommeren over dit soort randzaken!

Hulp is nooit ver weg

Het grootste deel van de werkzaamheden kun jij zelf doen. Je houdt je bezig met de voorbereiding en de afwerking. Op cruciale momenten komen wij natuurlijk langs om je te ondersteunen. En weet je even niet hoe je verder moet, of loop je tegen een onverwacht probleem aan? Dan kun je ons altijd bellen. Vaak kunnen we je telefonisch meteen weer op weg helpen, maar als het nodig is, komt er gewoon iemand bij je langs om het probleem samen aan te pakken.

Wie zijn wij

Bouwjevloer.nl is een initiatief van VBH Totaalvloeren uit Berlicum, een bedrijf dat al vele jaren specialist is op het gebied van het leggen, slopen en renoveren van vloeren. Met dit concept willen wij mensen helpen die een nieuwe vloer nodig hebben en daar zelf voor willen zorgen om kosten te besparen. Jij doet het werk en wij begeleiden je gedurende het hele proces! Daarmee kun je tot wel duizenden euro’s besparen op je offerte voor een nieuwe vloer.

Heb je vragen?

Wil je meer weten over dit unieke, succesvolle concept? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden. Wil je een offerte voor je nieuwe vloer? Vraag die dan direct hier aan.

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.