Skip to main content

Nieuwe vloer leggen

Een nieuwe vloer leggen kun je uitbesteden, maar als je (veel) geld wil besparen, kun je het ook best zelf doen met de hulp van Bouwjevloer. Je wordt dan door het hele proces heen begeleid door een professioneel vloerenbedrijf, maar je voert de werkzaamheden (bijna) helemaal zelf uit. En daarmee kun je dus echt flink besparen, omdat je niet hoeft te betalen voor de arbeidskosten.

Nieuwe vloer leggen met Bouwjevloer

Bouwjevloer is een nieuw concept van VBH Totaalvloeren, een gespecialiseerd vloerenbedrijf dat al sinds meer dan twintig jaar vloeren sloopt, bouwt en renoveert. Wij weten dan ook precies wat er allemaal komt kijken bij het leggen van een nieuwe vloer, en zijn ervan overtuigd dat een beetje klusser dat ook best zelf kan. Met een beetje begeleiding leg jij niet alleen een nieuwe vloer; je sloopt ook eigenhandig de oude eruit, maakt een nieuwe betonvloer en als je dat wil, breng je ook nog eens zelf vloerverwarming aan. Klinkt misschien een beetje spannend, maar het komt goed! Wij begeleiden je er van A tot Z doorheen.

betonvloer storten vloer renoveren

Onze werkwijze

Je wilt een nieuwe vloer en vraagt bij ons een offerte aan. Daarvoor geef je ons alvast wat informatie, zodat we een beeld krijgen van de huidige situatie en wat je wensen zijn. Jij bepaalt wat je allemaal zelf wil doen, en wat je liever door ons laat uitvoeren. Hoe meer je zelf doet, hoe meer kosten je natuurlijk bespaart en hoe goedkoper je nieuwe vloer wordt. Aan de hand van het door jou ingevulde lijstje en een persoonlijk gesprek wordt de prijsopgave gemaakt.

Wij leveren je alle materialen en gereedschappen aan die je nodig hebt, en maken een uitgebreid stappenplan, mét gedetailleerde instructievideo’s, zodat jij precies weet wat je op welk moment te doen staat. Bovendien komen we na afloop van je nieuwe vloer-project, alles ook weer netjes bij je ophalen, inclusief het puin. Zo heb jij geen gedoe en kun je lekker doorwerken. Weet je even niet hoe je verder moet? Loop je tegen een probleem aan? Geen nood, hulp is nooit ver weg. Je kunt ons altijd bellen voor goede raad en advies, en als jij dat wil, sturen we gewoon hulp jouw kant op om de situatie samen met jou te bekijken en het probleem op te lossen, zodat jij weer verder kan. Het komt altijd goed!

Wat voor nieuwe vloer wil je leggen?

Het maakt niet uit wat voor nieuwe vloer je wil leggen. Of je het nu alleen hebt over een afwerkvloer van pvc, of dat je de complete oude houten vloer wil vervangen door een nieuwe betonnen gietvloer; wij hebben voor jou het juiste stappenplan. Op de cruciale momenten zijn wij er natuurlijk bij, zoals wanneer er beton gestort moet worden. Dan komen wij naar je toe met onze betonwagen en met een grote slang zullen wij het beton in het oppervlak storten. In de voorbereiding en afwerking gaat de meeste tijd zitten, en doordat jij die werkzaamheden zelf uitvoert, kun je echt veel geld besparen op de arbeidsuren!

Contact

Wil je meer informatie over het leggen van een nieuwe vloer met Bouwjevloer? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt ons bellen, maar je kunt ook het formulier op deze pagina invullen, dan nemen onze specialisten zo snel mogelijk contact met je op!