Skip to main content

Laminaat vervangen

Laminaat kan gemakkelijk een jaar of 10 mee, vaak nog wel langer. Maar toch komt er een moment dat het laminaat vervangen moet worden. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je erop bent uitgekeken en dat je het tijd vindt voor een heel ander type vloer. Of je je oude laminaat vloer nu vervangt door nieuw laminaat, of door een andere soort vloer zoals een tegelvloer of een gietvloer, je kunt veel geld besparen door het zelf te doen, mét de hulp van bouwjevloer.nl. Dus vind je het best leuk om zelf wat te klussen en wil je graag wat minder uitgeven voor een nieuwe vloer? Kijk dan eens naar het unieke concept van Bouwjevloer.nl.

Het concept van Bouwjevloer.nl

Door je laminaat te vervangen met de hulp van Bouwjevloer.nl, bespaar je op arbeidskosten door de werkzaamheden zelf uit te voeren. Je wordt uiteraard wel van A tot Z begeleid door onze vakmensen. Bouwjevloer.nl is een uniek concept dat is bedacht door VBH Totaalvloeren, een gespecialiseerd bedrijf dat zich al meer dan 20 jaar bezighoudt met alles op het gebied van vloeren: Slopen, renovatie, aanleg en afwerking van allerlei soorten vloeren, van beton tot hout en laminaat. Wij hebben dan ook alle kennis en ervaring in huis om te zorgen dat jij je klus helemaal zelf, met een beetje hulp van ons, tot een goed einde brengt!

Stappenplan

Voordat je aan het vervangen van je laminaat begint, zullen we eerst samen in gesprek gaan over je wensen en de mogelijkheden die er zijn. Ook wordt alles goed opgemeten zodat we precies weten wat we aan materialen nodig hebben. Je ontvangt een uitgebreid stappenplan met instructievideo’s, waarin heel duidelijk en gedetailleerd wordt beschreven wat je op elk moment in het proces te doen staat.

Materialen

Alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt, zullen wij op het juiste moment bij jou af komen leveren, en we halen ze ook weer op als je klaar bent, inclusief het afval dat over is van jouw klus. Loop je tegen een onverwacht probleem aan? Of weet je even niet meer wat je moet doen om verder te komen? Geen zorgen, je kunt ons altijd bellen voor advies of hulp. Als we er telefonisch niet meteen uitkomen, dan sturen wij iemand naar je toe die met je meekijkt en jou weer op weg helpt. Op deze manier kun jij zelf de klus klaren, zonder dat je er helemaal alleen voor staat. Je bespaart geld en je kunt na afloop supertrots zijn: Die nieuwe vloer, die heb jij zelf gelegd!

Vloerverwarming

Ben je van plan om vloerverwarming aan te leggen als je je laminaat gaat vervangen? Ook dat kun jij zelf doen met de hulp van Bouwjevloer.nl. Het moment dat je je oude vloer eruit haalt, is ideaal om ook aan deze klus te beginnen. Ook hiervoor krijg je van ons alle instructies die je nodig hebt in de vorm van een stappenplan, én alle materialen en gereedschappen die je nodig hebt bij jou thuis afgeleverd.

Contact

Heb je vragen over laminaat vervangen met Bouwjevloer? Neem dan contact met ons op zodat wij je alles kunnen vertellen wat je hierover wil weten. Wij kijken ernaar uit om je te spreken!