Skip to main content

Kosten vloerisolatie kruipruimte

Het isoleren van de kruipruimte door middel van vloerisolatie is een hele goede investering, al kunnen de kosten wel flink oplopen. Wil je echt besparen op de kosten van vloerisolatie? Lees dan snel verder!

Kosten vloerisolatie kruipruimte

Bouwjevloer.nl is een uniek concept dat bedacht is door VBH Totaalvloeren. Ons bedrijf heeft jaren ervaring met het slopen, aanleggen en afwerken van vloeren, het aanleggen van vloerverwarming en met vloerisolatie. Door het concept van Bouwjevloer kunnen de kosten van de vloerisolatie via je kruipruimte flink omlaag, door te besparen op arbeidskosten. Met onze hulp en materialen voer je de werkzaamheden helemaal zelf uit en betaal je dus niet voor de manuren!

Hoe werkt dat dan?

  • Het begint allemaal met een stappenplan, dat wij je zullen aanleveren. Instructievideo’s en gedetailleerde aanwijzingen maken daar ook deel van uit, zodat je precies weet wat je moet doen om de kruipruimte via vloerisolatie te realiseren.
  • Wij leveren je tevens alle materialen en gereedschappen die je hiervoor nodig hebt, aan.
  • Als je klaar bent, komen wij de gereedschappen en al het puin weer netjes bij je ophalen.
  • Als je hulp nodig hebt of een vraag wilt stellen, dan is één belletje voldoende. Wij zijn altijd bereikbaar om je uitleg te geven en mocht je dat wensen, dan kunnen we direct hulp jouw kant op sturen.

De voordelen van vloerisolatie via de kruipruimte met Bouwjevloer op een rijtje:

  • Er lekt geen warmte meer weg via de koude, natte kruipruimte;
  • De kou en het vocht uit de kruipruimte dringen ook niet meer in het huis door via de vloer;
  • Je bespaart flink op je energierekening omdat je veel minder hoeft te stoken om je huis warm te krijgen.

Contact

Wil je meer weten over de kosten voor vloerisolatie via de kruipruimte, of het concept van Bouwjevloer.nl? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag al je vragen.

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.