Skip to main content

Keukenvloer vervangen

Heeft jouw keukenvloer zijn beste tijd wel gehad? Wil je een nieuwe keukenvloer? Moet de hele vloer vervangen worden of wil je alleen een nieuwe look? Wat je wensen ook zijn, je kunt veel besparen op je kosten door het samen met Bouwjevloer te doen. Jij doet namelijk al het werk, terwijl je wel altijd op onze ondersteuning kunt rekenen. Materiaal en moderne gereedschappen ontvang je van ons, samen met een duidelijk stappenplan met gedetailleerde instructies.

Zelf je keukenvloer vervangen

Het klinkt moeilijker dan het is: zelf je keukenvloer vervangen. Wij weten zeker dat je het wel kunt, zeker met onze hulp. Bouwjevloer is een uniek concept dat ontwikkeld is door de vloerspecialisten van VBH Totaalvloeren. Met onze jarenlange ervaring en expertise begrijpen we precies wat er komt kijken bij het vervangen, renoveren of aanleggen van een nieuwe vloer. Natuurlijk komt bij een goede vloer vakmanschap kijken; daar zijn wij ook voor. Op de cruciale momenten zullen wij je dan ook altijd bijstaan. Voor het storten van beton bijvoorbeeld, komen wij zelf met een betonwagen voorrijden en storten we het beton in de bekisting van je nieuwe vloer. Maar die bekisting: die kun je wel zelf maken. En dat scheelt natuurlijk veel op je kosten!

Stappenplan

Voordat je aan de slag gaat met je keukenvloer, zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden. Dan bespreken we alle details van de door jou opgegeven gegevens en plannen. Op basis daarvan maken wij een uitgebreid stappenplan en stellen we het materialen- en gereedschappenpakket voor je samen. Wij komen alle benodigdheden bij jou thuis bezorgen op de momenten dat je ze nodig hebt. Is er iets niet duidelijk? Loop je even vast of kom je een onverwacht probleem tegen? Geen nood; je kunt ons altijd bellen. Als je hulp nodig hebt, dan sturen wij gewoon iemand naar je toe. Vaak kunnen we het echter telefonisch al oplossen.

Van isolatie tot afwerkvloer

Het maakt niet uit of je de keukenvloer compleet wil vervangen en er nog isolatie en vloerverwarming in wil aanleggen, of dat je alleen de afwerkvloer wil aanpakken. Vertel ons je plannen; wij denken met je mee en zorgen ervoor dat jouw nieuwe keukenvloer straks perfect ligt.

Mogelijkheden, informatie en contact

Wil je het toch liever niet zelf doen? Natuurlijk kan VBH Totaalvloeren de complete vervanging van jouw keukenvloer op zich nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons; wij helpen je met plezier verder. Hier kun je direct berekenen wat je kosten zullen zijn.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.