Skip to main content

Huiskamervloer vervangen

Is je huiskamervloer aan vervanging toe? Wil je je huis verduurzamen door isolatie aan te brengen in de vloer? Of wil je je radiatorverwarming vervangen door vloerverwarming? De kosten voor het vervangen van een huiskamervloer zijn behoorlijk hoog, maar je kunt hierop besparen door de klus aan te pakken met het Bouwjevloer-concept van VBH Totaalvloeren. Je doet dan een heel groot gedeelte van de werkzaamheden zelf, waardoor je geen arbeidskosten hebt. We leggen je graag uit hoe dat werkt.

Huiskamervloer vervangen met Bouwjevloer

Het Bouwjevloer-concept is ontwikkeld door de vloerspecialisten van VBH Totaalvloeren. Daarbij voer je zelf de werkzaamheden voor het vervangen van je huiskamervloer uit, waarbij je voortdurend op ondersteuning kunt rekenen van onze vloerprofessionals. Wij maken een gedetailleerd stappenplan met duidelijke foto’s en doen er ook nog wat instructievideo’s bij, zodat jij precies weet wat je op welk moment moet doen. Ook de materialen en het gereedschap ontvang je van ons. Kom je er even niet uit? Dan kun je ons altijd bellen. Wij helpen je dan weer op weg en sturen iemand langs als dat nodig is. Ben je klaar? Dan komen wij de gereedschappen én het puin van je klus weer bij je ophalen. Jij kunt dus lekker doorwerken met je eigen mensen, wij staan altijd voor je klaar mocht het nodig zijn, én je bespaart dus flink op de kosten.

Kosten voor het vervangen van je huiskamervloer

Wil je weten wat de kosten zijn voor het vervangen van je huiskamervloer? Dat hangt o.a. af van je plannen en de materialen die je nodig hebt. Je kunt hier een formulier invullen, dan sturen wij je binnen 24 uur een offerte op maat. Kun je niet alles precies invullen? Geen zorgen; wij hebben altijd een contactmoment waarop we je plannen en wensen nog eens goed doorspreken, zodat wij een gedegen plan op maat voor je kunnen maken.

Huiskamervloer vervangen: Hét moment voor verduurzaming

Als je je huiskamervloer gaat vervangen, is dat een heel goed moment om eens na te denken over verduurzamingsmaatregelen. Breng bijvoorbeeld een goede isolatielaag aan, al dan niet in combinatie met vloerverwarming. Je stookkosten kunnen op deze manier drastisch naar beneden. Bovendien kun je op bepaalde isolatiemaatregelen subsidie aanvragen, zodat je een gedeelte van je kosten terug kunt krijgen. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het vervangen van je huiskamervloer met behulp van Bouwjevloer.nl? Heb je vragen over onze werkwijze, het installeren van vloerverwarming, het aanbrengen van isolatie of één van de vele andere mogelijkheden binnen het concept van Bouwjevloer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; wij helpen je graag verder.

betonvloer storten vloer renoveren