Skip to main content

Goedkoop zelf betonvloer maken

Wil je zelf je betonvloer maken omdat dat goedkoper is dan uitbesteden? Groot gelijk! Bouwjevloer.nl is een concept van VBH Totaalvloeren en wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om zelf jouw betonvloer te maken. We ondersteunen je met duidelijke instructies en stappenplannen, materiaal en gereedschappen, en advies waar nodig. Zo maak jij goedkoop zelf je betonvloer, en weet je zeker dat het goed komt!

zelf betonvloer storten
betonvloer storten vloer renoveren

Goedkoop zelf een betonvloer maken met een klein beetje hulp

Wij van Bouwjevloer.nl leveren je alles aan wat je nodig hebt: gereedschap, materialen en een duidelijk stappenplan, inclusief instructies. Jij maakt zelf de bekisting voor je betonvloer, zorgt voor de andere voorbereidingen en ook de afwerking komt voor jouw rekening. Op deze manier kun je echt duizenden euro’s besparen. Alleen het storten van het beton zelf, dat komen wij voor je doen. De kwaliteit van het beton valt of staat met de juiste mengverhoudingen, en dat is iets wat je niet zomaar even doet. Maar alle andere werkzaamheden voer jij zelf uit. Op deze manier kun jij zelf heel goedkoop een betonvloer maken!

Goedkoop zelf een betonvloer maken: wat kost dat bij ons?

Je betaalt bij Bouwjevloer voor de materiaalkosten en de logistiek; arbeidsuren worden nauwelijks in rekening gebracht, want jij voert alle werkzaamheden grotendeels zelf uit. Kom je er even niet uit? Dan kun je ons gewoon bellen; we komen er bijna altijd telefonisch wel uit. Zijn er werkzaamheden die je liever niet zelf doet, maar aan ons uitbesteedt? Ga met ons in overleg, dan kunnen we een plan van aanpak en een offerte op maat maken. Zo weet jij precies waar je aan toe bent en heb jij van tevoren duidelijk hoe goedkoop jij zelf je betonvloer maakt met Bouwjevloer.nl. Met de Bereken Direct Tool kun je meteen een globale inschatting krijgen van de kosten van je nieuwe betonvloer.

Meer weten?

Neem gerust even contact met ons op. Gebruik daarvoor het contactformulier of bel ons meteen even op +31(0)73-6907943. Wij helpen je graag verder!