Skip to main content

Gietvloer berekenen

Een gietvloer is populair omdat hij zo praktisch is, en tegelijkertijd erg mooi. Hij staat goed in bijna elk interieur, van landelijk tot modern, en is gemakkelijk te onderhouden. Vaak zijn gietvloeren echter vrij prijzig. Dat komt ook doordat het een bewerkelijke vloer is, waar al snel veel uren in gaan zitten. En dat merk je natuurlijk aan de prijs!

Met Bouwjevloer is het mogelijk om echt duizenden euro’s te besparen op je gietvloer. Hoe? Door hem zelf te maken! Wij begeleiden je natuurlijk door het hele proces en zijn er op cruciale momenten bij om alles goed te laten verlopen. Zo zullen wij de gietvloer zelf komen gieten, maar het voorbereidende werk kun jij zelf doen aan de hand van de gedetailleerde stappenplannen die we je geven, compleet met duidelijke instructievideo’s. Benieuwd hoe dat kan? We leggen het je graag uit!

zelf betonvloer storten
betonvloer storten vloer renoveren

De hoeveelheid materiaal voor je gietvloer berekenen

Bouwjevloer is een concept van VBH Totaalvloeren, al meer dan 20 jaar vloerenspecialist. Voordat we je een offerte op maat kunnen geven, zullen we allereerst samen met jou bekijken wat de situatie is en wat je wensen zijn. Zo kunnen we berekenen hoeveel materiaal er nodig is voor jouw gietvloer, zodat we weten wat wij jou moeten leveren. Ook de gereedschappen die nodig zijn voor een gietvloer krijg je van ons geleverd. We kunnen na het in kaart brengen van de situatie ook het stappenplan aanpassen aan jouw situatie en wensen indien nodig. Natuurlijk komen we alles niet alleen bij jou thuis afleveren; we komen de gereedschappen, restmateriaal en puin ook weer bij je ophalen. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken en kunt je volledig richten op jouw klus: het maken van een gietvloer!

Kosten voor je gietvloer berekenen

Als we alles in kaart gebracht hebben, kunnen we ook een offerte op maat voor je maken. Afhankelijk van wat jij allemaal zelf gaat doen (want dat kun jij helemaal zelf bepalen) berekenen wij de kosten voor jouw gietvloer. Je zult zien dat het je duizenden euro’s kan schelen in vergelijking met het uitbesteden aan een aannemer of vloerenspecialist! Dus is jouw budget niet zo groot maar wil je wel graag een gietvloer? Doe het dan samen met Bouwjevloer!

Wat als je toch problemen tegenkomt?

Onze stappenplannen zijn duidelijk en iedereen die een klein beetje handig is, kan zelf een gietvloer maken. Loop je toch tegen een probleem aan of weet je even niet hoe je verder moet? Dan kun je ons altijd even bellen. Heel vaak kunnen we je telefonisch weer op weg helpen. Het is even wat werk, maar het levert je naast een flinke besparing op de kosten, ook nog eens een voldaan gevoel op: je hebt je mooie gietvloer zelf aangelegd!

Meer informatie

Wil je direct de kosten voor je nieuwe gietvloer berekenen? Dat kun je eenvoudig op deze site doen door hier te klikken. Kom je er niet uit? Of heb je nog vragen over onze werkwijze? Ook als je bijvoorbeeld vloerverwarming onder je gietvloer wilt verwerken, kun je dat doen met de hulp van Bouwjevloer. Neem contact op met ons, en stel ons al je vragen. Wij helpen je graag verder!