Skip to main content

Gereedschap vloer slopen

Je hebt bedacht dat je je oude vloer zelf wil gaan slopen. Wellicht ben je ook van plan om de nieuwe vloer zelf te maken. Je bespaart daarmee flink op de kosten; arbeidsuren hoef je immers niet te betalen. Wel heb je daar natuurlijk allerlei speciaal gereedschap voor nodig. Dat gereedschap en alle materialen die je nodig hebt, kunnen wij van Bouwjevloer je lenen. Je ontvangt van ons hoogwaardige en professionele gereedschappen voor het slopen van je vloer, en halen het ook weer bij je op. Inclusief het puin! Datzelfde geldt ook voor gereedschap en materiaal dat je nodig hebt voor het bouwen van een vloer. Met Bouwjevloer.nl kun jij zelf je vloer slopen!

Bouwjevloer

Bouwjevloer.nl is een concept dat bedacht is door VBH Totaalvloeren, een bedrijf dat zich al vele jaren gespecialiseerd heeft in alles wat met vloeren te maken heeft. Wij hebben heel wat vloeren gesloopt, vele kilometers aan vloerverwarming gelegd, beton gestort, isolatie aangebracht en vloeren afgewerkt met allerlei materialen, van hout tot tegels. Daardoor begrijpen wij als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het slopen en maken van een vloer. Met Bouwjevloer kun je gebruik maken van alle kennis, gereedschappen en materialen die wij te bieden hebben. Alleen het werk, dat voer jij zelf uit. Zo kun je wel duizenden euro’s besparen op de arbeid: je doet (bijna) al het werk immers zelf!

Instructies

Wij leveren je niet alleen al het gereedschap dat je nodig hebt voor het slopen van een vloer. We maken ook een gedetailleerd stappenplan voor je, mét duidelijke instructievideo’s. Zo weet jij precies wat je op welk moment moet doen, en wat je daarvoor nodig hebt. En mocht het even niet lukken, dan kun je ons altijd even bellen. Wij sturen dan iemand naar je toe of helpen je telefonisch verder.

Een vloer slopen: welk gereedschap kunnen wij je leveren?

Eigenlijk alles wat ervoor nodig is. Ook de container voor het puin zetten wij bij jou neer. Maar denk bijvoorbeeld ook aan:

  • Een slijptol;
  • Een breekhamer;
  • Een kruiwagen;
  • Etc.

Contact

Wil je meer weten over de diensten van Bouwjevloer.nl? Wil je weten wat de kosten zijn van onze diensten en de gereedschappen die we leveren voor het slopen van een vloer? Neem vrijblijvend contact met ons op; wij gaan graag met je in gesprek!

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.