Skip to main content

Gietvloer met vloerverwarming

Een gietvloer en vloerverwarming is een perfecte combinatie. Vloerverwarming is namelijk niet alleen geschikt voor de verwarming van uw woning. Op warme dagen kan het systeem ingezet worden op een ruimte juist te verkoelen. Er wordt dan koud water door de leidingen gepompt. De gietvloer neemt ook hierbij deze temperatuur uitstekend over. Hierdoor heb je ook in de zomer dus profijt van jouw vloerverwarming.

Voordelen van vloerwarming in combinatie met een gietvloer

Gietvloeren worden steeds populairder en je ziet ze steeds vaker terugkomen in verschillende woningen. Dit komt doordat een gietvloer van goede kwaliteit heel lang mee gaat en dat ze nauwelijks onderhoud nodig hebben. Een gietvloer in combinatie brengt veel voordelen met zich mee. Bekijk ze hieronder:

  • Geen radiatoren nodig
  • Bespaart ruimte in uw woning of bedrijfspand
  • Milieuvriendelijk, duurzaam en energiezuinig
  • Efficiënt verwarmen
  • Een gietvloer met vloerverwarming is zeer hygiënisch
  • Betere luchtcirculatie en luchtvochtigheid
  • Vrijwel geen huisstofmeid, dus allergievrij
  • Toe te passen op elke ondervloer

Kosten gietvloer met vloerverwarming

Niet onbelangrijk zijn de kosten van een gietvloer met vloerverwarming. Meestal zijn deze vrij prijzig, maar in combinatie met Bouwjevloer.nl valt dit reuze mee. Bij Bouwjevloer.nl leg je namelijk bijna helemaal zelf je nieuwe vloer, hierdoor kun je veel geld besparen en zakken de kosten. Wij zorgen voor de juiste materialen en producten en u krijgt een handig stappenplan waarin alles duidelijk staat uitgelegd. Lukt het even niet? Dan kun je ons altijd bereiken en komen we langs als dat nodig is. Om precies te weten wat je nieuwe vloer gaat kosten hebben we een handige berekenformule opgesteld. Zo zie je precies wat je nieuwe vloer gaat kosten en kom je nooit voor verassingen te staan.

Contact opnemen

Heeft u vragen over onze werkwijze, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze specialisten staan je graag te woorden en kunnen je het best voorzien van de juiste informatie.

betonvloer storten vloer renoveren

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten of heeft u een vraag? Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.